Despre Noi:

Fondat în 2014, Titan Gel este deja recunoscut drept unul dintre liderii în dezvoltarea și producția de produse cosmetice și suplimente alimentare biologic active.

Viziunea noastră - am dori să devenim o companie care să fie în fața tendințelor actuale și să gestioneze pe deplin nevoile celor mai pretențioși clienți.

Misiunea noastră - creăm produse de sănătate și frumusețe pentru persoane ambițioase și persistente, încercăm să facem viața clienților noștri mai buni și mai bogați, creând produse sigure și naturale de înaltă calitate. Scopul nostru principal este crearea și lansarea pe piață a unei game largi de produse care sunt unice în segmentul lor de piață și capabile să răspundă pe deplin așteptărilor clienților noștri.

Valorile noastre - încercăm să fim deschiși și atenți la clienții noștri, să apreciem timpul lor, să le ascultăm părerea.

Avantajele noastre:

1. Folosim ingrediente naturale și complet sigure

2. Dezvoltăm formule unice de produs

3. Ingredientele noastre provin numai de la furnizori de încredere și de încredere

4. Controlăm întregul ciclu de producție și eliberare a produselor în conformitate cu standardele internaționale și rusești (Regulamentul Tehnic al Uniunii Vamale, ISO, GMPC)


TITAN GEL este un nivel nou de îngrijire a sănătății și frumuseții.